Economic and Social History

Featured

History and Technology

History and Technology, Volume 37, Issue 4, December 2021 (Special) is now available online on Taylor & Francis Online.
Historicizing Renewables. Guest editors: Ute Hasenöhrl and Patrick Kupper

23. - 24. Juni 2022,

Tagung: "Epidemie und Emotion. Geschichtswissenschaftliche und transdisziplinäre Perspektiven"
Organisation: Marcel Chahrour, Elisabeth Dietrich-Daum, Marina Hilber und Carlos Watzka

01.-02. Juni 2022,
Medical Humanities Workshop „Pain and (Com)passion“,
Organisation: Tine Van Osselaer (University of Antwerp), Maria Heidegger (University of Innsbruck).

Martin Kriechbaum erhielt für seine Diplomarbeit „Der Vieh- und Schlachthof der Stadt Innsbruck von 1910 und seine Bedeutung für die Approvisionierung und die Stadthygiene“ den Marianne-Barcal-Preis 2021.

Greening Europe

Wöbse, Anna-Katharina; Kupper, Patrick (Eds.): Greening Europe. Environmental protection in the long twentieth century - a handbook (Contemporary European History, 1). Boston: De Gruyter Oldenbourg 2022.